Olimpiada face bine la sănătatea mintală

0
270

Ieri am închis robinetul politic, am ignorat orice feed politic, și trebuie să spun că a fost una dintre cele mai liniștite zile. Ignorând faptul că am fost la muncă, trebuie să mai facem și lucrul ăsta, după amiaza televizoarele mele nu au stat pe altceva decât pe Olimpiadă. Am fost și răsfățat de faptul că am prins multe competiții în care românii au fost protagoniști.

În afară de sentimentul că devin bătrân, comentatorii amintindu-mi întotdeauna că sportivii sunt deja bătrâni pe la douăzeci și ceva de ani, sportul mi-a făcut bine ieri și nici măcar nu l-am practicat.

România a câștigat și ceva medalii, ceea ce a adus un plus de bucurie mie și o sperietură zdravănă motanului care nu înțelegea de ce am reacții bruște extaziate. Acum el săracul mai văzuse ceva meciuri de fotbal cu mine, și credeam că s-a obișnuit cu stilul meu de a urmări competiții sportive.

Astăzi vine și Olimpiadă și Fotbal în meniu, trebuie să fie o seară interesantă (politica încă poate să stea ascunsă pentru mine până la următorul Referendum)

Lasă un comentariu