Bravo România!

0
280

Atât de rar ne manifestăm iubirea pentru numele țării noastre, ba mai mult cred că, mulți dintre noi, au fost puși în situații în care nu au avut tăria, să spună că sunt din România. Dar iată că Olimpiada ne face să fim mândri din nou, și mai toți scriem pe Twitter, pe Facebook, pe Blogurile personale, sunăm pe cei care nu au posibilitatea să vizioneze să le spunem că România a mai câștigat o medalie.

Aș vrea să am o memorie mai bună și să elogiez pe fiecare în parte din participanții români de la olimpiadă, dar nu am, și trebuie să spun că am remarcat că sportivii de la olimpiadă nu au cultul personalității și a grandomaniei pe care o vedem în sporturi precum fotbalul. Oamenii ăștia, toți, fără excepție sunt oameni modești și se vede pe chipul lor cu câtă mândrie poartă tricolorul.

Și mă întreb și te întreb și pe tine: Când ai purtat tu tricolorul cu atâta mândrie, când a fost ultima dată când ai fost mândru câ ești român?

Bravo România, Bravo sportivilor de la Olimpiadă, Bravo pentru toți pentru eforturile depuse de voi, pentru ca noi să fim mândri că suntem români.

Lasă un comentariu