Ne-știrile de astăzi

0
345

Din categoria, mare e grădina ta Doamne, dar toți sar gardul:

• Elodia, vă mai aduceți aminte de ea? Exact Ea… avocata dispărută și apărută de numărate ori pe la OTV XTV ETCtv… a fost declarată de o instanță moartă, cred că acum vreo doi ani. Elodia după ultimele detalii contradictorii ar fi mare susținătoare a lui Băse. Ea este cetățean activ cu drept de vot, dar nu a vrut să se prezinte la vot, așa că s-a mai contorizat un vot pentru susținerea lui Băse. Foarte mulți utilizatori de net, anti Băse relatează cu lux de amânunte cum bunicu’, bunica și străbunicu’ sunt cetățeni care deși decedați erau pe listele electorale. Generalul Pacepa era și el pe o listă (nu e glumă). Și te întrebi, pentru că ai tot dreptul să te întrebi… oare câți mai sunt cu drept de vot în România… Vă spun eu: Cu întrebarea rămâi, nu o să afli niciodată…. pentru că sistemul în România merge bine, pentru cine știe să învârtă roțile.

• Ricky Martin ( cred că așa se scrie ) a fost un caz unde toată lumea îi spunea că e Gay (nu că ar fi o rușine), dar omul nega vehement, și fiecare nou videoclip avea din ce în ce mai multe femei… până la urmă a acceptat ideea că toată lumea știe și a zis și el că știe. Caz similar confirmat astăzi Mika (Relax – Relax) , toți spuneam că e ceva cu nenea ăsta, parcă vocea lui era prea sus, acum știm de ce… hormonii feminini erau de vină

• Politica bat-o vina: Ponta e Primul Ministru… toată lumea o să zică eh.. știam….. de astăzi e și Ministru de Justiție (interimar)… NO COMMENT.. Partea bună e că se conformează CC nu mai face mini recensământ (Deci Elodia poate vota în continuare)

• E confirmat Apple se bazează pe snobism, tu îți cumperi iPhone ei scot altul la două zile, iar tu te zbați ca prostul să fii la modă….ei fac bani, iar tu nu reușești să fii la modă.. greu..

• Profit record pe Litoralul românesc, ocupat 100%… cel mai bun an din 2008 până acum… unde e criza? Eu cred că în Irlanda

 

Lasă un comentariu