M-am născut de ziua mea… La Mulți Ani mie…

0
6128

Știu, știu.. titlul nu e prea original, s-a mai născut unul de ziua lui… dar merge.

Telefonul zbârnâie cam din 5 în 5 minute cu notificări de Facebook, toată lumea îmi spune La Mulți Ani! A devenit un automatism normal atâta vreme cât Zuckerberg ne știe la toți datele de naștere. Nu e un lucru rău, pe an ce trece tot mai multă lume “își aduce aminte” că azi e ziua mea, dar mă întreb câți și-ar fi amintit dacă nu era Facebook-ul? Nu mulți, pentru că nici eu nu știu datele la toți prietenii mei (din păcate), aici o las pe soție, clar ea are memorie mai bună ca mine: ea știe și când e ziua lui văru’, a nașei , a tuturor rudelor directe și indirecte. Prietenii adevărați încă mă mai sună (chiar dacă văd pe Facebook când e ziua mea), iar unii îmi dau un SMS, parcă tot simt că e mai bine decât un La Mulți Ani pe Facebook.

Acum să nu mă întelegi greșit, chiar apreciez și acele mesaje de pe Facebook, și știi de ce? Pentru că toți acei oameni, marea majoritate mă cunosc și pentru o clipă au un Flash (nu Adobe) cu mine și cu faptul că e ziua mea, și probabil se gândesc ce bine o să mă distrez eu astăzi (Petrecerea e mâine deci nu mă distrez prea bine astăzi, azi alerg…)

Trecând pentru felul în care mesajele au ajuns la mine (cu mulțumirele de rigoare la cei care mi-au urat și îmi vor ura după ce văd acest articol al aliasului meu pe Blog), ajung la ziua mea.

Fac o sumă importantă astăzi (cred că nimeni nu își dă seama), dar mă simt bine și sunt fericit, pentru că am alături de mine două persoane, cele mai importante din viața mea: fiica și soția.

Nu îmi doresc cadouri (dar nu mă deranjează să primesc… aviz amatorilor), nu sunt dezamăgit dacă cineva a uitat că e ziua mea, nu sunt dezamăgit dacă cineva nu mi-a zis intenționat, nu sunt dezamăgit deloc astăzi.

În fiecare an e tot mai bine de ziua mea… dar ca să nu fiți total plictisiți am să vă spun cine s-a mai născut de ziua mea:

Tomy Lee Jones, Amy Winehouse, Grace Kelly, Oliver Stone, Ivan Pavlov (ăla cu câinele) și închei cu Dante Alighieri (La Divina Commedia)…

Dacă nu știi așa fără să cauți pe Google cine sunt nu e nimic, e tot ziua mea

Lasă un comentariu