Nu sunt pudic nici bătrân… vreau doar să citesc presa

0
240

Deschid Mărul (Apple), loading news feeds…. loading…. și încep să fiu bombardat, știri care mai de care mai extraordinare, exclusive, senzaționale, etc… Cele sportive domină categoric dimineața în care doar cafeaua pare a fi lucrul cel mai bun… E doar un exemplu dar garantat dacă faci ca mine e imposibil să nu vezi un sân dezgolit sau o pădure de foioase de la domnișoarele de pe sexgen, showbiz etc.

Jur că nu le caut, cineva fără simțul moralității și responsabilității că aceste pagini pot fi văzute de copii, mi le aruncă pur și simplu în față, eu care vreau doar să citesc o știre sportivă de pe un ziar serios (spun ei) din România.

Exemplu concret: îmi vine pe feed o știre despre stadionul Național că ar avea ceva probleme din cauza mitingului USL:

Dau click pe știre, și ajung în celebrul PRO SPORT (vreau să precizez că același lucru apare și pe alte site-uri de GEN. De aici vreau să citesc știrea. Și citesc … citesc.. zic să văd ce comentarii inteligente dau alții, și realizez că fiecare pagină a prosport  are reclame de genul ăsta:

Și atunci ne mai mirăm de ce nu merită să îți implici copiii în activități sportive, de ce nu mergem la stadion cu copiii, de ce interesul pentru sport scade, pentru că nu mai există scrupule și bun simț de la cei care ne prezintă sportul

 

 

 

 

Lasă un comentariu