Cyber Monday the new Black Friday

1
492

Ai uitat cred că deja de Black Friday, sau cum l-au numit unii români The Big Black Out, pentru că site-urile au murit pur și simplu.

Astăzi e Cybermonday, o zi ce analiștii de la VISA Europe susțin că e ziua în care în Europa se fac cele mai multe tranzacții, mai exact 5000 de tranzacții pe minut. Conform Silicon Republic astăzi în Europa vor fi aproximativ 7 milioane de cumpărători, și vorbesc aici de cumpărători nu de Gură Cască.

De ce astăzi? Se pare că de această dată cei care cumpără au făcut din această zi o zi masivă de cumpărături și nu cei care vând. Mai este exact o lună până la Crăciun și deja cumpărătorii simt presiunea timpului, iar vânzătorii profită de acest lucru și oferă reduceri masive pentru a atrage influxul masiv de cumpărători.

Black Friday e sărbătoarea cumpărăturilor pe sistem american, Cyber Monday este sărbătoarea similară europeană. Așa că: Happy Shopping!

1 COMMENT

  1. Asta se aplica doar pe afara. In Romania nu este valabil. Pentru o oferta buna la un produs au fost alte 20 la care pretul a fost poate chiar mai mare decat inainte de Black Friday. O sa ma uit serios pe Amazon si Ebay in ianuarie si februarie. Eventual rog pe cineva sa comande in locul meu.

Lasă un comentariu