Despre alegeri

0
264

Politica… păi cum să vă spun, oricât am încerca noi cei din Diasporă să spunem că ne pasă, adevărul e că pe toți ne cam doare undeva mai jos de spate despre politica din România. Noi suntem patrioți convinși într-un fel, și promovăm imaginea frumoasă a României, ne e dor de România, de peisaje, de rude, de tradiții, dar nu de politică. Voi cei din țară nu dați vina pe noi că nu ne pasă și vă stricăm noi socotelile la numărători, pentru că nu e adevărat, suntem prea puțini, iar dacă vouă nu vă pasă, de ce ne-ar păsa nouă?

Noi am fugit din România tocmai pentru că nu ne pasă, poate chiar am fugit de politică unii, oprimați de politică și de prostia politicienilor de acolo, când ne pasă, ne întoarcem în România, și atunci votul nostru o să conteze. Cine spune că îi pasă și se află în străinătate, minte.. e un mincinos cu burta plină, care bineînțeles poate e mai lucid văzând lucrurile de dinafară, dar el nu contează oricum, iar strigătul lui ar fi în zadar. Lui dacă îi păsa era în România.

De ce m-aș fi dus eu la vot la Ambasada României din Irlanda, când nici nu îi cunoșteam pe cei pe care trebuia să îi votez? Să merg doar așa, de flori de măr?

Lasă un comentariu