Cele mai enervante melodii de Crăciun?

1
283

1. O brad frumos…. eu unul m-am cam săturat să tot aud cum cântă lumea unui copac

2. Împodobește mamă bradul…. mama se bucură că are copiii mari și nu mai trebuie să îl facă ea, ce ar fi să o pun iarăși să ne împodobească bradul?

3. Comming home for Christmas…. melodia asta mi se pare tristă, majoritatea nu pot să ajungă din diferite motive.. trist

4. Gingle Bells… cred că mă enervează din cauză că am început să o aud de prin iulie?

Mai completez lista pe parcurs…. dar am și lista cu melodii care îmi place, nu sunt total împotriva Crăciunului.

1 COMMENT

  1. 1. Pai lumea canta… poate, poate o cadea ceva din el… 2.Sa-l impodobeasca ! Ce numai tinerii sa munceasca ? 3.Cred ca este cea mai buna melodie de craciun ; cel putin imi aduce aminte ( datorita interpretului ) de anii cand eram in Rep of Ireland. Acum sunt in roumania – melodia emblematica de aici este de buna seama ” noi sintem romani “. Cand o aud imi vine sa ma arunc de pe pod / sa iau pastile / sa ma arunc in fata trenului / etc , dupa caz si situatie. 4. Eu aud ” desteaptate dobitocule, pardon, romane ” de 9 ani ( de cand m-am intors in patrie ) .Crezi ca ai nervi mai tari decat mine ? Astept cu interes complectarea listei ! Apropo , sper sa ma intorc cat de curand in Dublin ; o sa-ti dau o 100 de motive ( experiente de viata in romania ) ca sa nu mai ai nervi. Sa auzim de bine !

Lasă un comentariu