Unii nu înțeleg

0
398

Unii oameni nu înțeleg că “They are barking at the wrong tree“.

Părerea mea nu trebuie să fie aceeași cu părerea ta, ce e greu de înțeles că nu trebuie să îmi justific nici într-un fel acțiunile și convingerile, nici de ce nu sunt atât de creștin ca tine, nici de ce nu sunt un patriot convins ca tine, nici de ce standardele mele de viață nu sunt aceleași cu ale tale, nici de ce nu sunt un irlandez devotat.

Nu îți convine, nu citi, ignoră-mă, dar nu te aștepta să mă cert cu tine (pentru că tu asta cauți) sau să îmi dau prea mult silința să te conving că eu am dreptate. Poate nu am dreptate, iar tu băiat deștept, da-i click pe x-ul din colțul din dreapta sus.. acolo.. puțin mai sus.. curaj… hai că nu mușcă.

Defapt dacă stau și mă gândesc, sfătuind românii disperați să nu vină în Irlanda să caute de muncă sau să stea pe social am dat dovadă de cel mai bun patriotism tipic irlandez. Muncă nu găsești asta e chintesența sfatului meu, nu ești primul care vine să caute, și chiar nu contează că ești mai bun, și ești mai bun, dar nu este loc de muncă pentru noi, sau poate este dar e greu de găsit, atât de greu că nu cred că resursele tale vor fi deajuns pentru a căuta.

Nu cred că te interesează turismul în Irlanda, dacă te interesează, caută-mă și îți voi recomanda locurile cele mai frumoase de vizitat. Defapt, eu nefiind un bun ghid turistic al Irlandei poți să apelezi la unii mai entuziasmați decât mine. Eu îți recomand doar o vineri seara în Temple Bar.

Pentru cârcotași, nu ăia de la Prima Tv, faceți voi ceva mai constructiv, un articol frumos cu locuri de muncă, cum se poate găsi de muncă, cazare ieftină, locuri frumoase de vizitat cu costuri aferente,cât de bine e în Irlanda… etc. Vă dau idee de blog frumos cu mulți cititori.

Nu mai trolați convingerile mele negative, care sunt ale mele personale, și nu reprezint nici un fel de autoritate pe care cineva trebuie vrea nu vrea să o i-a în considerare. Fiecare crede ce vrea, și e liber să aleagă informațiile, iar eu le prezint varianta mea.

 

Lasă un comentariu