Campania “I’m proud romanian working in Ireland”

0
358

S-a tot discutat pe confunzii, pe prejudecăți, pe teme diverse cum ar fi românii din Irlanda. Opinia publică irlandeză în proporție de 80% are o percepție proastă asupra românilor. E un fapt demonstrat, nu trebuie să mai spun nimănui asta.

Suntem asociați cu elementele negative venite din România, dar putem schimba asta numai dacă suntem mândri de ceea ce facem.

De aceea am să încerc să dau drumul unei pagini de Facebook unde toți românii din Irlanda (cel puțin cei de pe Facebook), pot contribui la corectarea acestei imagini.

E un lucru mărunt, poate fără succes, dar cum Facebookul e viral, nu se știe, poate reușim ceva ceva.

Dar vreau să nu uitați un lucru, nu e pentru a jigni elementele negative, nici pentru a ne disocia complet de ele, ci pentru a promova modelele pozitive.

Dă Like și Share la pagină, și mai mult, scrie ce faci tu în Irlanda. Orice muncă e apreciată atâta vreme cât muncești. Sloganurile noastre care de altfel probabil se vor schimba, vor fi:

We work, we don’t beg, we don’t steal, we don’t sit on the Dole.
We build your houses, we clean them, we cook for you, we serving your pint, we design your computers, we sell them to you, we install your Sky, we treat you in the hospital, we drive your buses, Luas, trains, we are paying taxes.

Linkul paginii aici:

https://www.facebook.com/pages/Im-a-proud-romanian-working-in-Ireland/516604488362228

 

 

Lasă un comentariu