3DTV is dying… long live the 4K

0
325

Am avut o experiență destul de plăcută într-un magazin de electronice din Irlanda, unde trebuie să spun că am fost mai mult decât impresionat de un televizor 4K. Nu prea m-am dat în vânt după 3D niciodată, dar e foarte adevărat că iubesc HD-ul, și tot timpul caut programe HD, care să îmi încânte ochii. Despre 3D, nu prea înțeleg de ce  un proiect care a dat greș odată, ar fi mers acum mai bine? Cu mari televiziuni cum ar fi ESPN și BBC care deja au scos din grila lor producția de conținut 3D și au oprit efectiv difuzarea materialelor 3D, e clar că 3D-ul probabil va rămâne doar la cinema.

Pe de altă parte când mă gândeam că nu există calitate mai mare decât HD-ul și ar fi imposibil să mai apară cineva cu ceva, a apărut 4K.

Imaginea era de o calitate uimitoare, aș putea spune ireal de real, deși clar fac un joc de cuvinte neacceptabil gramatical. Oricum este ceva ce eu voi urmări îndeaproape, și nu mă voi opri să mă întreb dacă mai mult de atât se mai poate. Dacă altă dată eram sceptic, cred că voi trăi cu ideea că orice mai bine e posibil.

Lasă un comentariu