Donăm și noi un organ ceva?

0
510

1000744_139927899547220_273185544_nDe mic copil am fost îndoctrinat cu două lucruri: biserica, să merg în fiecare Duminică la ea (la clădirea în sine) și Steaua, să mă uit când juca la tv (realistic era singura care puteai să o vezi la tv pe vremea aia). Pe ambele acum la maturitate (nu că aș fi matur de-a binelea), le tratez la fel. Le urmăresc când nu am ce face, când îmi ies în cale sau când ajung în faze mai importante ale competiției.

De exemplu: Biserica, dacă se alege un  nou papă, dacă trebuie să o pun de o nuntă, un botez sau are importanță arhitecturală. Pentru suflet, mai rar și doar când întâlnesc preotul potrivit. La Steaua dacă ajunge să joace într-o competiție internațională, încerc pe cât posibil să urmăresc meciurile. La fel ca și altă echipă românească. Dacă mi se pune întrebarea directă cu ce echipă românească țin în Campionatul României, răspunsul meu ezitant ar fi Steaua totuși.

Dar cred că atitudinea de genul pozei de pe rețelele sociale poate duce la ceea ce vedem zilnic la derby. La ce folosești tu trupul în folosul Stelei, când tu nici nu plătești cotizație sau bilet la meci, dar te intitulezi mare fan.

Întrebarea mea pentru cei care dau Like la astfel de poze, ai dona și tu un rinichi ceva lui MM sau orice membru al Stelei, că tot ești cu trupul pentru echipă. Sau mie neclar… poate ai dona ceva pentru culori, că mesajul e ambiguu, pare a fi al unui fan pentru culori…

Lasă un comentariu