Românul e născut să critice…

0
287

critBăi nene… așa suntem noi, fără excepție, toți avem o doză de critic în noi.

Unii mai cetiți sunt critici literari, alții și mai cetiți te critică la gramatică deși ei sunt cei care scriu cel mai puțin, de frică să nu greșească.

Aproape toți suntem critici politici, îi criticăm pe toți, bă da’ nu iertăm pe nimeni, doamne fere’ să fi apărut la tv sau să fi auzit de el la radio. Dar iarăși se ridică vreo doi mai deștepți dintre noi la suprafață și se numesc “anal-iști” politici, și te învață ei cum să critici și mai bine.

La muzică toți avem ureche, unii chiar susțin că au două urechi muzicale. Și așa suntem și critici muzicali, iar cei mai deștepți dintre noi, se numesc: Simon Cowell sau  juriu la Vocea României. PS: Smiley chiar nu am nimic personal, sunt fanul tău no. 1.

Dar la muncă nu ne întrece nimeni când e vorba de critica muncii: Bă boule, nu vezi că e strâmb, nu faci nimic, Doreleeee… Aici nimeni nu face autocritica.

A băut ca un porc… mă abțin să zic cine le face critica consumului. Aici se încadrează și mâncarea.

E scump domnule, dacă nu noi atunci cine? Suntem cei mai buni evaluatori la orice are un preț. Și așa suntem și critici economici, iar cei mai deștepți dintre ei au ajuns bankeri… sau profesori de economie în cel mai rău caz.

Critici de film, avem și aceste calități, e adevărat la unii se rezumă la calitatea video: Cam, DVDscr, DVDrip și toți apreciază un BDrip. Ceilalți care au făcut o meserie din asta se numesc: Irina Nistor

Lista poate continua la nesfărșit, dar sigur să găsește cineva să mă critice de ce critic pe criticii care mă critică… 😉

Lasă un comentariu