iOs7 pe mini

0
359

ios_7_ipad_home_screenAseară am instalat cu chiu cu vai noul iOs7 pe iPad Mini. Ipadul e al soției, iar eu numai fac teste cu el 🙂 fiind mai mult un Android user. Pentru cei care nu știu iOS7 este deja gata pentru a fi instalat pe iPhone, iPad și iPod.

De ce cu chiu cu vai? Pentru că nu a mers din prima. La update în timpul verificării, a dat o eroare, care suna ceva de genul update not available, deși fișierele de update erau deja downloadate și sistemul le verifica. La a doua tentativă a durat cam 15 minute instalarea.

Prima impresie e că pentru iPad  Mini o clară îmbunătățire a felului cum se văd în special iconurile. Au un mod mai clar și mai ușor acesibil. Al doilea lucru care mi-a plăcut e felul în care oprești aplicațiile deja deschise și felul cum au preview. Camera arată total altfel și aș zice mai: cool, și ca să fiu criticat aș spune că s-a copiat puțin de la Android.

Nu am apucat să testez prea mult, pentru că deja era destul de târziu, dar clar o îmbunătățire majoră, probabil cel mai mare salt pe care l-am văzut la iOS până acum.

Lasă un comentariu