Socialistul de Irlanda

2
641

knackersSocialistul de Irlanda: socialistul de Irlanda e un tip bine făcut de 20-30-40 de ani cu adidași albi, treining și hanorac.

Umblă de regulă cu o consoartă (asta dacă nu e într-o haită completă de socialiști), socialistă și ea, îmbrăcată aproape identic de zici că sunt de Gemeni, nu de zodie… Socialistul de Irlanda, seamănă foarte bine cu țăranul de București a anilor ’90. Diferența e în buzunar… socialistul de Dublin are social și muuult timp la dispoziție.

Socialistul de Dublin în general e un tip foarte agresiv, mai ales la adresa străinilor. El se consideră cel mai pur irlandez, care a existat pe fața pământului, e patriot dus la extrem, chiar naționalist. De aceea nu e de mirare că uneori mai merge și pe la Belfast să arunce cu niște cocktails…Molotov.

Deseori m-am întrebat de ce e așa de agresiv la adresa străinilor. Iar tot el socialistul mi-a răspuns: Go out ya feckin’ roma…s, you bleedin’ dry our country… Deci clar e amenințat… el nu vrea să fie Labourist (muncitor) el vrea să rămână Socialist… și în mintea lui îngustă, crede că noi străinii îi epuizăm lui rezervele, rezerve ce ar trebui să îl țină pe el, cel puțin până la vârsta pensionării. Problema că noi ăștia mai proști, mai emigranți, ne spetim muncind pe minimum pe economie, să îl ținem pe el pe palme, din taxele noastre… noi îl votăm să fie Socialist…. și mai acceptăm și să fie mojic.

 

Sursa pozei: http://eduardoouttakes.blogspot.ie/2012/06/peculiaridades-dublinisticas.html

 

2 COMMENTS

Lasă un comentariu