La Mulți Ani!

0
915

Noroc cu Facebookul, așa ne mai aducem aminte că e ziua de naștere a unui prieten și transmitem un La Mulți Ani, de cele mai multe ori, doar așa să fie, nu de alta, să nu îmi spună înapoi că nici La Mulți Ani! pe Facebook nu i-am spus. Sunt eu oare singurul care sunt oarecum împotriva acestei practici, care arată în multe cazuri (nu în toate) o falsitate a bucuriei pe care sărbătoritul ar trebui să o primească. E adevărat pentru noi toți contează și primirea acestor urări, și ele din respect nu ar trebui ignorate, mai ales când sunt doar urări venite de la  Facebook Friends.

Eu sunt pe principiul că dacă tot m-a ajutat Facebookul, că nu am ținere de minte sau nu am notat în agenda atât de complicată de folosit, pun mânuța pe telefon și dacă nu sun, măcar dau un SMS. Pare mai personal, mai ales că pe Facebook îmi spun La Mulți Ani! o mulțime de necunoscuți, iar de mesaje pe Facebook nu duce nimeni lipsă. Dacă sunt în altă țară, nu am posibilitatea atunci mă rezum la Facebook , Viber sau Whatsup, dar și atunci încerc ceva mai personal și nu un clișeu.

Ar mai fi și acea practică să spui La Mulți Ani! cuiva care e lângă tine pe canapea, dar tu să îi spui pe Facebook, pentru că e mai cool.

PS: La Mulți Ani iubi

Iubi’ a mea din păcate nu e pe canapea astăzi.

Lasă un comentariu