Eu nu votez ca un bou, doar ca să votez

4
1109

 

 

 

 

 

 

Ce e așa de greu de înțeles? Nu vreau să votez… De ce? Pentru că nu am pe cine… Nimeni nu m-a convins că merită. Dacă va câștiga cine nu trebuie este doar pentru că nimeni nu m-a convins, sunt niște politicieni proști care nu știu să mă facă să-i votez, nu pentru că nu îmi pasă. Dați-mi oameni capabili să mă convingă și eu le voi face campanie electorală.

Așa că voi cei care simțiți că ați pierdut că nu am ieșit eu la vot, împăcați-vă cu ideea că voi sau politicienii pe care voi credeți că sunt buni, pentru mine nu au fost buni… La fel pentru încă 70% din populația României, populație care nu a avut ce alege. Renunțați la ideea că nu ne pasă…

 

eu_nu_votez

Sursa pictograme folosite: http://moshemordechai.files.wordpress.com

4 COMMENTS

    • În inteligența mea, așa limitată cum e ea, nu am văzut pe nimeni care să merite votul meu. Dacă aș fi votat doar ca să votez, deși nu aveam nici cea mai mică idee cu cine votez, aș fi fost un bou.. Dar asta e defapt traducerea titlului, și sunt mâhnit că trebuie să-l explic.

  1. @Alexandru: a nu vota ESTE o optiune politica, cat se poate de democratica si de legitima. Pe care milioane de romani au ales sa o exercite. Din inteligenta. 😀

    • Aș spune mai mult o opțiune apolitică, întrucât nu are legătură cu nici un partid, față de ceilalți care în mod clar sunt fanii unui partid sau altul. Bine poate fanii e prea mult spus, dar au încredere în partidul pe care l-au votat. Iar remarca inteligentă, legată de inteligență, mă abțin… de aceea oamenii inteligenți analizează și nu acționează doar din instinct. Motivele celor care nu au votat pot fi multiple și întradevăr pot fi unii care nu au votat și din lipsă de inteligență cultivată sau nativă, cum ar fi nu au știut să ceară instrucțiuni cum să ajungă la secția de votare, nu știu să citească etc… Argumentele unora cu lipsa de inteligență mi se par deplasate… dar fie și așa. Înseamnă că 70% din populația României sunt proști, iar 20% au votat cu PSD și compania… restul împrăștiați.. unde sunt inteligenții?

Lasă un comentariu