La Mulți Ani pe Facebook

0
506

La Mulți Ani! Celor de pe Facebook care-și sărbătoresc ziua… astăzi. Nu vă cunosc dar vă spun La Mulți Ani!

Cum e cu La Mulți Ani! pe Facebook, în viziunea mea. Poate la alții diferă, dar așa văd eu problema. Pentru că poate fi o problemă dacă nu spui La Mulți Ani!

Facebook-Gifts

Pasul 1: îți apare în listă e ziua lui/ei
Pasul 2: E prieten bun? Da/Nu
Pasul 3: Dacă Da, de ce nu m-a chemat la ziua lui? Îi dau un La Mulți Ani pe Facebook nu merită să-l sun. Dacă Nu e prieten bun… să-i zic? să nu-i zic? Îi zic, poate-mi zice și el mie când o fi ziua mea.
Pasul 3 (varianta alternativă): Dacă Da și sunt la petrecere la ziua lui/ei: La Mulți Ani! prietene chiar dacă sunt la tine la petrecere îți spun pe Facebook… Da, da … sunt ăla mic ghemuit în colțul camerei pe canapea cu telefonul în mână, ocupat să-ți spun La Mulți Ani! pe Facebook. Vii tu până-n colț să ne tragem un selfie?

Deci unde suntem cu La Mulți Ani! pe Facebook?

Îi spui La Mulți Ani cuiva pe care îl cunoști personal pe Facebook doar dacă chiar nu ai altă metodă de a comunica cu el, o metodă personală nu impersonală și comună, cum e Facebookul, altfel nu e (sau nu ești) un prieten bun sau apropiat.

Realitatea stă cam așa: dacă ți-am dat La Mulți Ani pe Facebook e poate din cauză că nu am avut nr. tău de telefon, nu ești un prieten tocmai apropiat sau pur și simplu am vrut să-ți arăt că dacă odată ai fost… acum nu mai ești.

Lasă un comentariu