Ce faci de revelion?

0
748
Ofertă de revelion în Irlanda
Ofertă de revelion în Irlanda
Ofertă de revelion în Irlanda
Ofertă de revelion în Irlanda

Dintr-o dată sunt invadat de invitații care mai de care mai deocheate, la petreceri de Revelion în Irlanda. Ca niciodată, anul ăsta e chiar invazie, parcă organizatorii de spectacole s-au mutat pe un nou ciolan… Revelionul.
Acum nu că nu e bine, e bine pentru fanii genului, dar eu nu sunt fanul la tipul ăsta de petreceri, unde îmi cântă un artist (cel mai probabil arhi necunoscut) sau maxim doi, cu unul local care vine de umplutură, mâncare care nu are nici o legătură cu noaptea de revelion și stilul tradițional românesc, un pahar de șampanie și atât. Nu știu de ce, prefer un revelion acasă cu familia extinsă și să mai arunc câte un ochi la tv din când în când, decât să merg la un astfel de spectacol, ca să nu mai spun că nu e chiar ieftin pentru ceea ce primești.
Poate fi un semn că m-am ramolit, dar eu i-aș spune că am ajuns la vârsta la care apreciez lucrurile simple.

Și dacă nu ești de acord cu mine, și vrei totuși să petreci la astfel de petreceri, vizitează grupurile de facebook ale românilor din Irlanda, alea 100 de grupuri existente, sigur vei da peste 3-4 oferte fără să te chinui prea mult.

Lasă un comentariu