România te iubesc și vreau să mori

1
641

646x404Nu am fost surprins de ce s-a întâmplat la vot cu Diaspora, era oarecum de așteptat mai ales la campania Anti Ponta de pe Facebook, dar oare unde e dragostea de țară a Diasporei cu adevărat?

Păi hai să facem o mică analiză și veți ajunge la concluzia că banii îl pot face pe patriotul din Diaspora o curvă politică și mai mult un trădător de țară, pentru că asta ești când încerci să distrugi reputația unei țări și mai mult să lovești în plătitorii de taxe de acolo pe motiv că și tu trimiți bani de afară părinților.

Am fost la vot din aceleași sentimente și impulsuri ca a marii majorități a oamenilor din Diaspora și acolo s-a oprit totul pentru mine. Am fost și eu puțin revoltat, puțin doar, de faptul că am așteptat ore bune și că unii nu au votat, dar să te apuci să intentezi proces prin care să ceri statului român 1000 de euro pentru că nu ai votat mi se pare aberant, fără sens, fără sorți de izbândă și mai ales un act de trădare. Acei 1000 de euro nu vin din buzunarul lui Ponta sau ai membrilor Guvernului României…

Prin absurd, dacă se câștigă acel proces (cel mai probabil imaginar) intentat de organizația lu’ pește, autointitulată Organizația tuturor asociațiilor de români din Diaspora FADERE, banii vin de la mama și de la tata plătitorii de taxe din România.
Și acum să trecem la această mită electorală de 1000 de euro promiși. Realizezi că numai gândul de a lua 1000 de euro moca e de ajuns să prostească prostimea. Ce îmi trebuie, o semnătură a mea și una a lu’ Gheo vecinu’ cel mai bun martor că am fost și nu am putut vota. Până la urmă și Gheo are nevoie de semnătura mea, și uite așa ne facem cu 1000 de euro. BUUUUN. Și unde trebuie să aplic? Păi la organizație șefu’… te prezinți la un miting organizat de reprezentantul partidului în Irlanda, dai datele personale, strigi puțin și aștepți să cadă 1000 de euro din cer.

8 milioane de români aproximativ sunt în Diaspora. Au votat cam 380.000 dintre ei. Deci practic instigi cam 7 milioane de români să ceară 1000 de euro statului român, care după îndemnul tău sigur își vor lua banii, pentru că e simplu. Un calcul simplu arată o gaură în bugetul României de 7 miliarde de euro.

7 miliarde de euro asta este prețul pe care îl ceri să îl dea plătitorul de taxe din România, ție patriot avar de atenție și de bani.

Ți-ai vândut sufletul partidelor politice și acum vrei să îngropi de tot și financiar acea țară săracă pe care eu o numesc Acasă. Oprește această mizerie pe care tu o numești patriotism, când de fapt e o goană după atenție și bani.
Ne-am săturat să vorbească în numele nostru al Diasporei Românești organizații autointitulate cum e FADERE și oameni care din cauză că au un grup de Facebook sunt reprezentanții noștri.

Români din Diasporă, treziți-vă… nu e de mirare că unii prin țară deja ne urăsc, pe toți la grămadă când ne reprezintă niște proști fără ca noi să vrem.

 

1 COMMENT

Lasă un comentariu