Aberația serii®: Despre Facebook

0
558

Aberația serii®: Cât de proști eram noi fără Facebook… băi da cât de proști eram? Ce noroc pe noi… muream proști fără el.
Dacă ești din ăla care nu îi plac posturile lungi poți să te oprești acum,că ăsta e lung rău și să ignori sau să dai like, dar nu trebuie să citești mai departe, pentru că asta ne-a învățat Facebookul, să nu mai citim și să fim superficiali.
Facebookul ne-a învățat ce e dragostea și iubirea adevărată, unora chiar le-a zis câți copii vor avea și la ce vârstă vor muri. Nu știam nici acum cum arată mâncarea bună dacă nu vedeam pe Facebook, ai cuvântul meu că mâncam lemne înainte de Facebook și cuvântul healthy nu era în vocabular. Acum mănânc healthy: cartofi prăjiți healthy, pizza healthy, burger healthy, dar pe Facebook postez numai grătare unhealthy. Facebookul ne-a învățat care e scopul nostru în viață, unii au aflat care e numele lor de copac, de pisică, de dragon și alte vietăți unele chiar mitologice cum ar fi minionul. Cum… minionul nu e vietate mitologică? Tot Facebookul ne-a învățat ce e ecologismul și că aurul e mai bine să stea în pământ, ne-a învățat cu cine să votăm, cum să ne vindecăm de cancer și cum să devenim nemuritori pe scurt. Facebook ne învață cum e să tânjim să fim alții care cel mai probabil la rândul lor tânjesc să fie ca noi. Sâc… dacă nimeni nu vrea să fie ca tine, eu mă amăgesc că sunt câțiva care vor să fie ca mine: să aibă un copil așa frumos ca fetița mea, o nevastă la fel de frumoasă, o mașină, jobul meu etc … cei drept nu vrea să semene fizic cu mine, cine ar vrea să semene cu un leprechaun? Facebookul ne-a arătat că ne poate manipula oricine, iar noi suntem masochiști: ne place, ne place să fim manipulați dar și mai mult ne place să manipulăm. Nu te-ai simțit manipulat? Citește mai departe. Facebookul ne-a făcut narcisiști cu sindromul negării. Încearcă să spui că tu nu ești narcisist… eh vezi, deja se manifestă sindromul negării. Te-am manipulat smile emoticon. Facebookul a creat vedete, mișcări sociale și lideri a căror scop în viață e să vâneze un like amărât, like care defapt îl satisface mai mult decât mâncarea aia healthy de mai sus și trebuie, e imperativ să îi dai că altfel îl ai pe conștiință, pentru că tot Facebookul te-a învățat că se pot întâmpla atâtea nenorociri din cauza .. Facebookului. Facebookul ne-a învățat că Facebookul e nociv, dar nu e de mirare că e o nocivitate dependentă. Facebookul ne-a învățat adevărata istorie, adevărata medicină, adevărata… Dar de fapt ce nu ne-a învâțat Facebookul? Mai există ceva? Dacă știi acel ceva postează-l repede, ai putea ajunge celebru… și noi toți vom dori să fim ca tine.

Lasă un comentariu