ANUNȚ UMANITAR

0
1227

globuli_rossi_2_88641ANUNȚ UMANITAR (în special pentru bucureșteni dar nu numai). Laurenţiu este un coleg al meu din școala militară, deci nu este un anunț fals. Laurențiu a trimis următorul anunț prietenilor și colegilor:

“De câteva zile cumnata mea (soţia fratelui mai mare), Leaşcu Elena este internată la Institutul Fundeni, la secţia de Hematologie, cu diagnostic de leucemie acută. Boala este foarte gravă şi de aceea are nevoie constant de transfuzii cu trombocite, care se pot recolta de la donatorii de sange prin metoda numita AFEREZĂ care se poate face doar în cîteva centre din ţară, Bacăul nefiind printre ele. Citește mai mult despre această procedură la linkul următor: http://www.viata-medicala.ro/*articleID_652-dArt.html.
Este nevoie de donatori cu grupa B III pozitiv, care sunt dispuşi să se deplaseze la Bucureşti.
De transport şi cheltuielile aferente deplasării mă ocup personal.
Rog doritorii să mă sune la nr 0756 214 214 pentru mai multe detalii.
Vă mulţumesc mult!”

Vă rog la rândul meu, dacă aveți această grupă sanguină și doriți să ajutați să-l contactați pe Laurențiu la numărul de telefon de mai sus.

Cei care vor să meargă direct să doneze, o pot face la centrul de transfuzii Str. Constantin Caracas nr. 2 Bucuresti, Sector 1
Tel: 021.319.31.62
Fax: 021.319.17.79
http://ctsbucuresti.ro/contact.html
Donaţie pentru LEAŞCU Elena internata la Institutul FUNDENI secţia leucemii acute.

Vă mulțumesc!

Lasă un comentariu