O altă aberație a zilei…

1
1455

aforisme-din-romania-21-728Deci dragă “prietene” din umbră, iar ai dat-o în bară ca deobicei și bineînțeles tot eu sunt de vină: ba că am pile la Facebook, ba că ai avut ghinion că te-a călcat pisica pe coadă (da intenționat am pus invers), ba că ți-a pus cineva bețe-n roate (deși tu nu ești în stare nici să ai roate… dar asta e altă poveste).

Deci ai început întâi cu rapoarte la o secție Garda, unde ofițerii râdeau de tine și cât de bătut în cap ești, a fost unul dintre cele mai amuzante momente de care am avut parte în Irlanda și a fost alegerea mea să merg la acest spectacol, nu am fost citat sau chemat printr-o scrisoare oficială. Un sergent, probabil uns de o cunoștintă, ne-a rugat insistent să îi facem o favoare să te lăsăm în pace, deși nimeni nu te stresa, să te lăsăm în pace pentru că e posibil să faci un gest necugetat. Înțelesesem că ești cu nervii la pământ și că pe lângă altele cineva te amenințase cu bătaia (nu era vorba de noi, dar sincer nu mă miră că ai fost amenințat). Omul voia să te ajute clar să treci peste acest moment și a cerut ajutorul nostru. Nu greșesc dacă citez: voi sunteți oameni inteligenți, integrați în societate, cu cunoștințe solide de IT și nu trebuie să vă puneți mintea cu el. Nu a fost nici o investigație sau caz, cum mârșav ai încercat să prezinți pe pagina organizație o informație de rahat cum că eu sunt eu… și eram în spatele unui grup de Facebook. Nu am negat niciodată că eu sunt eu, dar tu mișelește și în mod mincinos m-ai prezentat că sunt infractor pentru că făceam parte dintr-un grup de administratori de Facebook.
Secția Garda avea o listă cu vreo 30 de persoane într-o plângere fără sens mâzgâlită de tine, nume precum Miky Mouse și alte personaje mitologice făceau capul listei… Multe dintre ele (numele de pe listă) le cunoșteam dar am decis că nu are rost să le spun oamenilor că numele lor era la Garda pe o listă semnată de tine, probabil se lăsa cu linșaj. Mulți nici astăzi nu știu și probabil nu vor ști niciodată.
Ulterior am aflat că de fapt câteva zeci de persoane erau raportate de tine în nebunia ta de a fi liderul românilor din Irlanda, la secția unde aveai o pilă care și-o trăgea la propriu cu o rudă… dar e irelevant. Secția deja se obișnuise cu prezența ta garantată de câteva ori pe săptămână, le era atât de lehamite că nu știau cum să te mai păcălească, dar era de înțeles când tu aveai tot timpul din lume, pentru că nu prea îți place munca și erai pe social. Mă rog nu ți-a ieșit nimic, ai luat țeapă… nu ai închis gura nimănui cum sperai. Ai început să împroști rahat că te-am amenințat și că m-am luat de copiii tăi, lucru total neadevărat, dar victimizarea ta era la punctul culminant. Apoi ai încercat cu Revenue, dă în gât tot ce mișcă, pe oricine și orice firmă vedeai tu ca un potențial inamic al tău, dar iar ghinion, sunt legal și muncesc legal nu sunt un parazit ca tine. Ai încercat să discreditezi afaceri românești precum magazinul A, compania de transport G, echipa (echipele) de fotbal T și oricine nu-ți scăpa ție câte ceva de pomană sau atenția de care aveai nevoie. Ai încercat discreditarea publicației Informatia numindu-mă jurnalistul copy-paste pentru că traduc știrile în fiecare zi. Ete scârț…câinii latră și noi ne vedem de treabă. Deși cam ciudată denumirea copy-paste când tu ești cel care ai copiat cam tot ce am făcut eu pe Facebook… dar iar e irelevant și nu vreau nici un credit sau piedestal cum vrei tu. Ți-ai atras oameni care să te ridice în slăvi, sincer nu știu cum i-ai păcălit și nici nu mă interesează pentru că își merită soarta fiecare.

Raporturile la Facebook au fost ultimul act mișelesc, care sincer într-un mod ciudat m-am mirat că au venit atât de târziu din partea ta.

Un rezumat al efectelor tentativelor tale mârșave din ultimele două zile:
• pagina Irlandezu’zu a câștigat fără reclamă vreo 65 de noi followers (vă mulțumesc celor care ați venit de curând pe pagina mea).
• Informatia Irl la fel a câștigat vreo 100 de noi fani, iar numărul de like-uri la știri și la posturile din Grupul Români din Irlanda au crescut cu nu mai puțin de 50%.
• În schimb tu ai pierdut prin mișelia ta, respectul a câtorva zeci dacă nu sute de oameni dintr-un foc, probabil ai pierdut și câteva unghii de la picioare pe care ți le-ai ros de nervi, invidie și câteva boli de care suferi în tăcere. Și o să mai pierzi…

Acesta este un pamflet și trebuie tratat și citit ca atare.
Nici un animal nu a fost rănit în timpul scrierii, dar sper că unul va fi rănit în timpul citirii…

1 COMMENT

Lasă un comentariu