Moldoveancă “prinsă” dezbrăcată pe străzile din Irlanda.

0
1272
Ana pe străzile din Dublin
Ana pe străzile din Dublin

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, cei care mă urmăresc pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni, vă ziceam că umblă româncele în chiloți pe străzile din Dublin. Era vorba mai mult de o moldoveancă care are cetățenie română și care timp de mai multe săptămâni a tot făcut sesiuni foto sexy cu care a intoxicat toți prietenii să o voteze pentru Miss Bikini sau Miss Palmview. Părerea mea e că fata era anorexică (de aici vă recomand să ascultați melodia: Nu plânge Ana), dar unii îmi spuneau că “strugurii sunt acri”… iar eu vulpoiul, mi-am menținut părerea, până am văzut că ar avea un picuț de celulită pe fund, ăsta era detaliul șocant pe care nu-l observa nimeni în poza de mai jos. Nu e nimic grav pentru o femeie normală, e grav pentru un aspirant la un titlu de Miss cred…
Oricum, după apariția în presă fata a avut un șoc: “fundul meu pe toate paginile tabloidelor?”. Nu a știut cum să reacționeze și apoi a dat-o cu suportul pentru cancer, că a fost un gest nevinovat… Pe naiba… îți prinde bine reclama pentru ceea ce vrei și nu ești prima, nici ultima care se afirmă scoțând sutienul… Până la urmă, nu oricine are curaj să se pozeze la 10 grade prin Stephen Green în chiloți… Eu nu m-aș poza nici la 20… brrr.
Gurile rele spun că fata are un sugar daddy irlandez care o ține de “model”… Eh, gura târgului… noi nu credem așa ceva despre fetele “frumoase”. Și uite așa moldoveanca a ajuns vedetă sau mai bine zis “virală”, nu pentru faptul că a pozat pe străzile din Dublin fără sutien, ci pentru că în FUNDalul fotografiei se vedea un biciclist sau o biciclistă care a căzut pe liniile de tramvai. Imediat organizatorii au profitat de moment și au spus că sesiunea foto a fost pentru “Breast Cancer Awareness”. E posibil să le fi mințit pe fete că pentru asta e, că doar cum altfel convingi câteva zeci de fete să renunțe la sutien, dacă nu pentru bani sau pentru o cauză nobilă? Ete pe naiba zic eu… Cum dracu ajuți niște femei care au cancer mamar, dezbrăcându-te pentru Miss Bikini Ireland? Le faci în ciudă că tu ai sâni, când unele nici nu-i mai au deloc pentru că sunt extirpați? Sunt convins că toate femeile după ce au văzut pozele s-au dus rapid să-și facă o mamografie, ba chiar au sunat la organizatorii Miss Bikini să le mulțumească că le-au reamintit. Publicitate ieftină… pentru un concurs fără sens în Irlanda. Cum naiba să organizezi un concurs de bikini în Irlanda, unde nici nu e vreme de bikini… niciodată?

Știe cineva cine era biciclistul/biciclista?

Lasă un comentariu