Ce are românul cu puța ta?

0
780
ciomu-460x158
Susa foto: kmkz.ro

Când un român rămâne fără argumente logice se va lua de puța ta și va striga că o ai mică, ca și cum te-ai fi culcat de câteva ori cu el și a rămas nesatisfăcut… Am fost prea dur și nesimțit? Bine reformulez, ca și cum respectivul e un obsedat sexual ce te urmărește prin toaletele publice cu un șubler gata să-ți măsoare instrumentul, pentru că, pentru el și pentru aplaudacii lui mărimea contează. Să fie clar, dacă nu s-a înțeles vorbesc de bărbați.
Bine mai e și varianta să-ți arunce niște înjurături de genul: Să-ți dau m**e… fără să realizeze că imaginea lui de obsedat sexual cu apucături homosexuale în public, e una hilară prin afirmația asta.
Când cineva aruncă această înjurătură eu râd, pe bune, la fel și aia cu “să-mi sugi p**a”… Îmi închipui obsedatul cu pantalonii în vine, alergând pe stradă după “victima” și strigând: stai să-ți dau m**e… Să fie clar vorbesc iar de bărbați deși am auzit și femei cu Moet-ul în gură strigând după bărbați… Dar despre asta vorbim altă dată.
Bine oamenii ăștia nu merită atenția nimănui, dar clar sunt niște frustrați sexual în opinia mea, altfel ar încerca să te atingă în moduri mult mai inteligente fără conotații sexuale.
Glumele astea gen Garcea cu tentă sexuală sunt trecute de mult, dar unii clar au rămas fixați pe manierele căpătate la libertatea obținută la Revoluție, o libertate prost înțeleasă.
Dar știi care e deranjul cel mai mare? Nu faptul că sunt obsedați de tine, nu faptul că îți aruncă injurii, că vor cu tot înadinsul să întrețină relații sexuale cu tine, să te violeze la propriu.
Cel mai deranjant e faptul că nu au curajul să ți-o zică în față…
O fi din cauză că le e rușine până la urmă să-și expună organul supraevaluat pentru operațiunea dorită?

Lasă un comentariu