Black Friday în Irlanda

0
1353

black_friday_Ușor ușor fenomenul Black Friday ajunge și în Irlanda. Deși oferta nu este atât de generoasă ca a magazinelor din Statele Unite și nici atât de generoasă sau înșelătoare ca a magazinelor din România, iată că unele magazine din Irlanda, au decis să adopte fenomenul și să facă reduceri masive.
Printe acestea: Brown Thomas, BT2, Lidl, Boots, Harvey Norman, Argos, Tesco, Currys, PC World și Arnotts.

Ce pot cumpăra la preț redus?

Am compilat o listă cu câteva produse (nu toate) ce apar în oferta magazinelor irlandeze de Black Friday.

Lidl

Samsung TV de 32 de inch €270, cameră foto Canon digitală cu tot cu carcasă €300, Toshiba laptop €200 redus de la  €279.99. Numai că e o șmecherie la laptopul ăsta, merge numai în Cloud, iar subscripția inclusă în preț, expiră după doi ani.
Lidl mai are și mai multe ustensile de bucătărie, care sigur pentru gospodine ar putea fi oferte foarte atractive.

Brown Thomas

Brown Thomas oferă reduceri de 20% la îmbrăcămintea de sezon (toamnă – iarnă) pentru femei, bărbați și copii. Deasemenea au reduceri de 20% la încălțăminte, acesorii, lenjerii, bijuterii și accesorii pentru casă.

Deasemenea Brown Thomas va avea o reducere de 10% la produsele electrocasnice.
Reducerile vor fi pe toată perioada weekendului și cumpărăturile se pot face offline dar și online pe www.brownthomas.com.

Boots

Elizabeth Arden’s New York Beauty redus de la €78 la €30; Babyliss Curl Secret Diamond gift set redus la €173.30 – de la €259.99.
Mai văzusem și câteva reduceri la produsele electrice: periuțe de dinți, aparate de ras și perii electrice.

Harvey Norman

Harvey Norman începe reducerile de Black Friday de joi, și vor avea reduceri de până la 50% la mobila de dormitor, 40% la canapelele din piele și televizoare. Reduceri de 25% la mașinile de spălat și calculatoare, 20% reducere la mașinile de cafea.

Tesco

Tesco Mobile are reduceri timp de 5 zile începând cu Black Friday la mai multe telefoane, telefoane bineînțeles blocate pe Tesco.  Sony Xperia Z3 – va fi redus de la €129.99 la €49.99 declară un vânzător de la Tesco Mobile.

Șmecheria ca deobicei este o factură de 30 de euro pe lună timp de 24 de luni în cazul acestui telefon Sony Xperia Z3.

Sunway

Sunway oferă câteva reduceri la vacanțe de Black Friday, inclusiv o vacanță de 7 zile în Fuerteventura pentru €349 de persoană – preț redus de la €564.

7 zile în Lanzarote și Menorca în  luna mai €379 de persoană.

Alte reduceri vor fi și pentru Statele Unite: New York, Orlando și Las Vegas. De exemplu o excursie de 3 zile în New York €665 de persoană, zbor și cazare la Edison Hotel în ianuarie. Mai ieftin decât un zbor cu BlueAir în decembrie în România :).

Aldi

Aldi nu are Black Friday, ei sunt mai șmecheri și au ‘Tech Thursday’.

48-inch 4K Ultra HD Bauhn TV –  €500

Android smartphone (Medion Life E4506) –  €90, bluetooth headphones –  €30, DVD portable – €60.

Cam astea sunt prin magazinele irlandeze. Personal vă recomand magazinele online, chiar și cele din România.

Lasă un comentariu