Cum să vezi gratuit și legal câteva programe românești pe Android

1
6755

Dacă în trecut v-am prezentat o metodă complicată cum să vezi programe românești pe un Smart TV, azi vă arăt cum puteți vedea simplu, rapid și perfect legal câteva programe românești pe Android iar dacă ai și Chromecast chiar pe televizorul tău cu HDMI. Un Chromecast acum se vinde cam la 45 de euro în magazinele gen PC World, Currys, iar dacă vrei un second hand am și eu unul la 25 de euro (primul venit primul servit)

Ghidul este similar pentru telefoane, tablete și cred că foarte util pentru cei care au Android Box TV și nu știu cum pot vedea câteva programe românești. Pentru Android Box Tv mai știu câteva șmecherii, dar prefer să nu le spun public pentru că nu se spun. Dacă ai Android Box Tv și nu știi cum să-i dai de cap să vezi ceva la el, contactează-mă pe Facebook.

Ca de obicei deși nu există nici nu risc, nu-mi asum răspunderea pentru orice problemă ar putea apare în timp ce dai clickuri pe telefonul tău încercând să urmezi acest ghid foarte simplu.

Recomandat după ce termini de vizionat ce vrei să vizionezi, să închizi programul Hola care poate rula în continuare în “background” și ți-ar putea aduce trafic suplimentar.

Nu uita când vizionezi programe tv, traficul tău crește, deci cel mai recomandat ar fi să urmărești programele pe Wifi iar pe rețeaua mobilă de date 4G (3G) numai dacă ai un pachet generos de trafic.

Notă: Irlandezu’zu nu are pe pagină programe și linkuri către vizionarea ilegală a programelor tv.
Ghidul este unul făcut doar cu programe accesibile legal pe Google Play.

1. Deschide Google Play pe telefonul tău cu Android și caută “Hola”.  

Dă click pe Hola Free VPN Proxy

2. Logic 🙂 Install

3. După ce ai instalat Hola, tot pe Google Play caută aplicația Seenow. Dacă instalezi pe telefon cu Android folosește aplicația pentru smartphone, dacă instalezi pe tabletă sau Android Box folosește aplicația pentru tabletă. 

4. Pentru acest ghid am folosit aplicația pentru Smartphone și din nou logic următorul pas e să dai click pe install. 

5. Pornim noua aplicație instalată pe telefon Hola. După cum poți observa aplicația asta deja are un steag al Statelor Unite. Practic Hola este un fel de browser care te lasă să intri pe diferite pagini ca și cum ai fi în țara respectivă. Ce e și mai frumos e că poate deschide aplicații ca și cum ai fi în altă țară decât în cea în care ești, în cazul nostru Irlanda.
Pentru asta apeși la My apps pe More pentru a vedea toate aplicațiile instalate în telefonul, tableta sau tv boxul cu android.

6. Caută aplicația Seenow pe care ai instalat-o la pasul 4.

7. Foarte important, nu da click pe Open încă până nu selectezi România. Apasă pe browsing from și selectează România. După ce ai selectat România și vezi steagul României, poți apăsa pe Open.

8. E posibil să primești o avertizare de acest gen. Eu spun că aplicația e sigură și nu vă fură nici un fel de date, dar dacă ești destul de paranoic cu chestiile de securitate, nu uita ce ți-am spus la începutul acestui ghid, folosește Hola numai pe timpul vizionării programelor tv, timp în care nu faci și alte chestii pe telefon cum ar fi verificarea contului bancar. După ce ai terminat cu vizionatul, închide complet hola, inclusiv din bara de notificări cu Stop Unblocker.
Deci dacă ai cât de cât încredere și vrei să vezi ceva atunci dai OK. A doua oară nu vei mai fi întrebat.

9. Aplicația pornește și vei observa o confirmare a țării selectate.

10. Aplicația a pornit și pentru că Seenow e un serviciu care poate fi și plătit pentru a viziona mai multe programe tv (dacă vrei poți face și asta e doar 2 sau 3 euro pe lună) ca să accesezi secțiunea complet gratuită mergi în partea de jos unde scrie Freezone.

11. Dacă dai click pe Emisiuni TV poți viziona o serie de emisiuni TV înregistrate. Dacă dai Click pe Radio poți asculta câteva posturi de radio, iar mai jos ai deja programele TV care le poți viziona gratuit Digi 24, B1tv, Romania TV, Kanal D și multe altele.
Cei care au Chromecast vor observa deja opțiunea de a transmite pe Chromecast programele tv și pot urmări direct pe televizor.

12. Et voila: Digi24 în calitate HD direct pe telefonul tău. Enjoy!

1 COMMENT

Lasă un comentariu