Dragi părinți, ne-ați condamnat la exil

0
2085

139945083002Dragi părinți, bunici și rude apropiate, ne-ați condamnat fără să realizați la exil. Vă bucurați pentru noi că o ducem bine și plângeți zilnic că nu suntem alături de voi.
De 27 de ani ați votat tot timpul niște lupi care și-au schimbat părul dar năravul ba. Au început cu blana vopsită în FSN și au ajuns acum după 27 de ani să se numească PSD și să fie tot acolo. Cu nonșalanță au început să vă mintă din nou, ignorând faptul că nu s-au ținut de nici o promisiune.

Au început acum să vă mintă că oamenii care au început să miște cu adevărat ceva în țara aia în ultimul an, au legături cu forțe oculte. Cum spunea un englez în București, vă mint că: “Soros, Baron Rothschild, Illuminati, Masonii, corporațiile globale, Uniunea Europeană, zombii sau strigoii, refugiații și chiar Diavolul au pus ochii lacomi pe România”. Vă mint că doar PSD-ul (sau ALDE, PRU, ANR) poate salva România de acești străini răufăcători, uitând că ei au fost cei care v-au furat uzinele, au distrus tot ce putea fi distrus și v-au exilat copiii.

Nu e vina voastră că v-au mințit de fiecare dată cu salarii mai mari ca apoi să vă închidă fabricile în care lucrați și să le fure pe bucăți: un șurub, un strung, o hală și într-un final un combinat. După ce nu ați mai avut unde lucra, v-ați pensionat cum ați putut mai repede, v-au mințit cu ordonanțe în timp ce noi cei tineri nu am mai avut nimic altceva de făcut decât să fugim în alte țări. Au corupt totul și au creat un cult al șpăgii care s-a înrădăcinat ca o normalitate într-o societate în care dacă nu dai șpagă nu ai dreptul să trăiești. După ce v-au înfometat la propriu au continuat să vă păcălească, întâi cu o sticlă de ulei, cu un kilogram de zahăr, apoi cu firmituri la o pensie mizeră, pentru că salariile lor și pensiile lor erau mai importante. Au făcut mașinațiuni și v-au dus cu zăhărelul în timp ce noi an de an sperăm să fie mai bine să ne întoarcem acasă. A trecut un an, doi, cinci, zece, douăzeci și tot aici suntem și sperăm că anul ăsta va fi o schimbare. Am urmărit cum au murit tinerii din Colectiv și printre lacrimi ne-am spus că gata, li s-a înfundat. Au băgat capul la cutie un an și au uitat de morți, nu le mai sunt de folos morții nici la vot, că de data asta stau cu ochii pe ei.
Dragii noștri, poate e timpul să vă gândiți și la noi, la nepoții voștri care vi s-au născut în exil.  Votați odată o schimbare, eliminați lupii și canaliile care încearcă acum să vă spună cum e cu mândria de român și că noi nu  mai suntem români pentru că am dat nume franțuzești, italiene sau englezești nepoților voștri. Ne-au distrus sistematic, ne-au furat până și ultima fărâmă de mândrie națională și acum mizează pe patriotism? O pensie mai mare nu ne rezolvă nouă viitorul, iar noi suntem prea puțini să facem diferența. Avem nevoie de voi, chiar dacă sunteți forțați să înghițiți aceleași promisiuni de viață roz din patru în patru ani, promisiuni care au început să vină de azi și în HD. Întrebați-vă odată copiii cu cine să votați și pentru prima dată în 27 de ani, aveți încredere în ei, poate, nu spun sigur, dar poate se vor întoarce acum când a mai rămas atât de puțin din viața asta mizeră în care suntem dezbinați la mii de kilometri.
Vă întreb sincer și să vă întrebați și voi: cine e vinovat că v-au plecat copiii? Să nu-mi spuneți că bunul Dumnezeu, pentru că el nu vrea ca părinții să trăiască departe de copii. Vă întreb, cât timp mai aveți să sperați că ne întoarcem acasă? 

Am să scriu mai jos un mesaj pe care l-am scris pe Facebook în urmă cu câteva zile, poate face diferența nu numai pentru rudele noastre în vârstă din România, dar poate și pentru alții. Dacă un singur om se va schimba citind acest articol și nu va mai vota un partid vechi corupt și care nu s-a ținut de promisiuni, mă voi considera fericit că am reușit ceva.

“Nu e un secret că am îmbătrânit și că mă interesează mai mult ca oricând politica. E aproape normal, ca odată ce îmbătrânești să mergi mai des la vot și să triezi minciunile politicienilor. E drept unii când îmbătrânesc merg și mai des la biserică, unde fac tot politică: cineva le promite și nu au garanție că vor primi.
Nu țin secret nici faptul că am votat cu cei fără siglă* pe buletinele de vot la alegerile parlamentare din România. Deja am votat prin corespondență încă de săptămâna trecută deși alegerile sunt în decembrie. O procedură simplă, fără bătaie de cap, fără un drum până la Ambasada, dar mai ales cu mult mai mult timp de a analiza buletinele de vot, care mi se par înșelătoare din start pentru omul simplu. Ordinea e întotdeauna aceiași PSD-ul pe prima pagina și pe prima poziție, așa dacă ai de gând să votezi cu ochii închiși sau dacă ai deficiențe de vedere și te-ai gândit să alegi primul partid care-ți iese în cale, atunci vei vota fără prea mult efort cu PSD-ul.
De ce am votat cu cei fără siglă? Motivul e simplu, cei fără siglă au apărut la momentul oportun și decât să votez aceleași partide care au mințit și furat aproape 30 de ani, prefer să votez pe unii care încă nu au avut șansa să promită, sau să fure până acum. Fie vorba între noi, nu prea a mai rămas nimic de furat. Dacă nu se vor ține de promisiuni cei fără siglă, promisiuni mult mai cumpătate și realizabile, atunci măcar știu că am dat șansa altora să fure, nu acelorași hoți și penali care acum se maschează în lupi moraliști.
*Dacă nu știți cine sunt cei fără siglă pe buletinele de vot Uniunea Salvați România

 

Lasă un comentariu