Despre tineri și pentru tineret doar de bine

0
649
Așa relata atunci Digi24
Pe 29 octombrie 2015: doi inspectori ai ANPC (agenție condusă de Marius Dunca) se duc în control la Colectiv în urma unei sesizări. Aceștia găsesc totul în regulă.

O zi mai târziu, pe 30 octombrie 2015: izbucnește incendiul în Colectiv, incendiu care omoară 64 de tineri și lasă peste 100 cu răni și sechele. Marius Dunca, este primul demis de Ponta.
Ieri, 3 ianuarie 2017: același Marius Dunca este numit Ministru al Tineretului.

 

De undeva de pe Facebook am cules următoarele ca să vedem ce alți miniștrii se perindă în noul guvern în comparație cu miniștrii din Guvernul lui Cioloș, Cioloș care astăzi a ținut discursul de sfârșit de mandat.

 

“La Ministerul Economiei, în locul lui Costin Borc – Doctorat în Economie, Wisconsin Madison, a venit fostul director al Poștei Române, Alexandru Popescu, are încasa în 2015 un bonus de performanță de 135.418 lei, deși Poșta e la un pas de faliment.
– La Ministerul de Externe, în locul lui Lazăr Comănescu – Doctor în relații internaționale, diplomat de carieră, a venit Teodor Meleșcanu, comunist de carieră.
– La Ministerul de Interne, în locul lui Dragoș Tudorache – omul care a introdus sistemul video în secțiile de votare, vine Carmen Dan, o fostă funcționară din Teleorman, pe care o recomandă relația apropiată cuDragnea.
– La Ministerul Educației, în locul lui Mircea Dumitru, rector al Universității din București, membru în comisia care a constant plagiatul lui Ponta, vine Pavel Năstase, un susținător al lui Ponta.
– La Ministerul Justiției, în locul Rlucăi Prună, vine Florin Iordache, cel care a inițiat și coordonat „Marțea Neagră”.
– La Ministerul Muncii, în locul lui Dragoș Pîslaru vine Olguța. OLGUȚA. Olguța. Atât aici.
– La Ministerul Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu, singurul ministru care începuse lupta contra mafiei din sistemul de sănătate, vine Florian Bodog, om din sistem, bănuit de plăgiat.
– La Ministerul Transporturilor, în locul lui Petru Sorin Bușe, cu experienţă de peste 25 de ani în industria auto globală, între septembrie 2010 şi mai 2015 fiind vicepreşedinte al Inginerie Renault Globale şi Directorul General al Renault, vine Răzvan Cuc, demis din guvernul Cioloș, fără experiență în domeniu, un domn de la Giurgiu.”

Personal cred că vom visa să mai avem un Guvern ca al lui Cioloș, dar cred că am ratat și ultimul tren. Acum ca să nu fiu atât de tragic într-o lecție simplă de cât de interesați sunt PSD-iștii de români și de tineret, am să mă rezum în a spune că pe tineri oricum nu-i interesează politica.

Lasă un comentariu