Connect-R revine în Dublin și eu am câteva de povestit despre asta și despre ultima lui vizită în Irlanda.

Aveți puțină răbdare cu mine și cu felul meu de a scrie.

Am fost la destul de multe spectacole organizate de diverși organizatori. Cu unii am colaborat chiar foarte bine și cu multă plăcere, alții doar au profitat la propriu de ajutorul meu pentru a-și vedea de pungă.

La urma urmei e o afacere și rareori vine câte cineva să facă voluntariat sau ceva din banii lor pentru românii din Irlanda, iar dacă ai impresia că un personaj face prea multe, atunci sigur are și ceva interese care nu se văd la prima vedere.

Dar nu despre asta vreau să scriu acum și am să subliniez că în cazul de față e vorba despre o colaborare serioasă și pozitivă pe care am avut-o cu un organizator și una perfectă pe care o am cu o nouă echipă de organizatori care a intrat serios pe piața evenimentelor românești în Irlanda.

 

Cum spuneam am fost la multe spectacole și din toți artiștii care au venit în Dublin, doi m-au surprins plăcut prin profesionalism, atitudine pe scenă, atitudine față de public și în primul rând interpretare: Loredana Groza și Connect-R.

Acești doi artiști pentru mine au făcut cele mai frumoase spectacole și pentru că Connect-R revine în Dublin am să mă opresc la el.

Ultima dată a venit în urmă cu mai bine de doi ani în luna iunie. Spectacolul a avut loc la Red Cow și era pentru prima dată când acea sală în care eram obișnuit să merg la nunți sau botezuri se transformase total într-un loc potrivit pentru un spectacol: scenă ridicată, lumini de club și o sonorizare impecabilă.
Mă rog, unele șicane dintre organizatori cu alți organizatori sau “personalități” locale au dus la o încălecare de evenimente și maneliștii au câștigat în sală mai fiind locuri neocupate.
Așa era pe vremea aia, cum făcea cineva un spectacol cum venea unul să te concureze cu un cârnat și o manea, doar doar la el or fi mai mulți clienți pentru cârnați și muștar. Cunoscătorii știu despre ce vorbesc.
Una peste alta, mai jos puteți vedea câteva secvențe din acel spectacol care mie personal mi-a plăcut, iar Connect-R a fost un tip de nota 10 atât la spectacol cât și în afara spectacolului atât cât am avut eu ocazia să-l întâlnesc.

 

 

O întâmplare care nu a fost scrisă pe nicăieri dar care o scriu eu acum să vedeți ce om de treabă e Connect-R.
Dacă nu mă înșeală memoria pe 6 sau pe 8 iunie cei de la Moldova Vision în colaborare cu RCI au organizat un spectacol pentru copii, cu ocazia zilei copilului. E drept era cu un pic de întârziere față de 1 iunie, dar așa se procedează la noi în Irlanda, ori sărbătorim mai târziu ori mai devreme. Irelevant oricum în contextul poveștii cu Connect-R.
Cei de la RCI m-au rugat să pun o vorbă bună la organizatori poate facem o surpriză copiilor și poate Connect-R vine acolo. Spre surpriza tuturor Connect-R a acceptat și a venit, pentru că are el o slăbiciune pentru copii. Rețineți, omul nu a cerut nici un ban, a venit și era gata să cânte o melodie să facă o poză cu micuții dar surpriză, nu a mai fost lăsat pe motiv că organizatorii evenimentului pentru copii nu au mai vrut să îl întrerupă pentru câteva minute pe magicianul care-și începuse și așa cu mare întârziere câteva trucuri. Așa că surpriza a fost numai pentru cei câțiva părinți care au făcut poze pe hol în timp ce copiii se uitau la magician.

 

Anul acesta Connect-R revine în Dublin de această dată într-o locație mult mai potrivită pentru un prestația lui: The Wrights Venue.

Organizatorii sunt aceiași care i-au adus pe cei de la Carla’s Dreams, iar dacă nu știți cum a fost la Carla’s Dreams mai jos aveți un clip să vă faceți o idee cam ce atmosferă ar putea fi și la Connect-R:

 

Ca atare fără doar și poate, vă recomand un spectacol pe cinste pentru că merită, iar din experiență personală Connect-R chiar face spectacol și de cântat cântă bine.

Biletele pot fi procurate online cu încredere de pe pagina »»» Eventbrite «««

639 total views, 5 views today

NU SUNT COMENTARII

Lasă un răspuns

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.