Furt pe conga sau pe dansul pinguinului?

0
1415

120 de români au plecat de la o petrecere de botez în Spania fără să plătească factura la restaurant.

Au făcut o pagubă de vreo 2.000 de euro.

Au plecat în pași de dans, mai exact conga, probabil în aplauzele personalului restaurantului care se gândeau: ce distractivi sunt românii.

Acum nu știu sigur dacă personalul a făcut distincția între conga și dansul pinguinului.

Serios eu parcă mă gândesc că românii nu prea știu să danseze conga:

Nu știu de ce, parcă pentru mine ar suna mai plauzibil să se bage toți invitații la un dansul pinguinului.

În felul ăsta, personalul spaniol ar fi spus: nu pot privi așa ceva, asemenea obscenitate în care toți fac gesturi la fundul celui din fața lui. Și uite așa, duși au fost românii, cei fu**ți fiind patronii restaurantului. Nu știu de ce am pus ** că doar furați nu e un cuvânt obscen. 
Ingenios nu ai ce spune, dar te gândești că din cauza idioților ăștia, câți alții vor avea de suferit? Nu servim români sau nu mai organizăm petreceri pentru români, probabil cu gândul la gitanos. 
Mulți compatrioți îmi atrag atenția că e vorba de țigani și nu despre români. Țigani sau nu tot români sunt cu acte în regulă. Când o să le dea cineva buletin sau pașaport pe care scrie naționalitatea țigan sau rom, mai discutăm. Până atunci trebuie să înghițim știrile din atât de civilizata Europa că sunt despre români. Buni sau răi tot ai noștri sunt.
Personal dacă aș ști măcar unul dintre dansatorii pinguinului din Spania l-aș da la poliție. Deja se vehiculează că au găsit câțiva pe Facebook. Urmărind firul de fu**cioși i-ar prinde pe toți. Furăcioși.. furăcioși…

 

Sursa neștirii: 

 

Lasă un comentariu