De ce trag clopotele Mitică?… pardon Daniele?

0
634

Nu știu dacă vă aduceți aminte, dar România este în Uniunea Europeană și multe legi la nivel european trebuie aplicate și la noi.

E una din chestiile cu care mulți români nu sunt de acord: vor doar beneficii nu și obligații.

Nu vrem proștii ăia de la UE să ne spună nouă ce să facem, noi care din moși strămoși am știut tot timpul ce e bine pentru noi. Ăștia din UE ne învață să iubim “gheii și musulmanii”, noi nu vrem prostii din astea, noi vrem biserici mari unde să se mai aducă niște oscioare să le pupăm, poate așa ajută Domnul pe Dragnea să scape țara de Soros.

Bun, am lămurit-o Europa ne trage înapoi și ne face păgâni și continui cu articolul despre clopotul lui Daniel sau pentru credincioșii mai pioși și despre clopotul lor, că în final, deși are figura patriarhului Daniel pe el, e cu dedicație pentru toți creștinii ortodocși din România.

Fie vorba dintre noi, e aproape o regulă ca pioșii sau ultraortodocșii, să nu muncească și ca atare să nu plătească taxe la stat, deci nu poți spune că e cumpărat din banii lor.

Ba nu cred că greșesc când spun că vreo câteva mii de euro din banii ăia au venit de la catolici, protestanți, pocăiți și chiar musulmani, care trăiesc și plătesc taxe în România.

Sursa Junimea Facebook Page

 

Ieri scriam pe Facebook:

Bun, acum poate am eu puțin altă viziune decât alții, dar sunt convins că doar o mână de locatari de la blocurile din zona Catedralei Neamului ar putea interzice folosirea acestor clopote. Da sunt mai multe, că ăla despre care s-a discutat ieri, e doar unul dintre ele.

În Irlanda, s-a interzis de mult folosirea clopotelor mari care produc zgomote mai mari de nu știu câți decibeli. Există lege la nivel european, pentru protecția urechilor cetățeanului. Irlandezii, au optat pentru difuzoare, difuzoare pe care le pot regla la numărul de decibeli acceptat prin lege.

Conform unor informații clopotele patriarhului Daniel se vor auzi în jumătate de București.

Mă gândesc eu așa ca prostul că dacă se aud în jumătate de București, vor fi foarte deranjante pentru cei din zonă.

 

 

Lasă un comentariu