Incredibile mișcări de kung-fu arătate de Mirel

0
382

A apărut adevărata înregistrare a mișcărilor karatiste ale lui Mirel Palada în studioul B1 tv.

Sincer la cum a fost prezentat evenimentul mă așteptam să văd cum Mihai Goțiu e făcut KO ca într-o luptă de MMA. În schimb vedem mai mult cum Goțiu e tras de păr cu niște mișcări impecabile de kung-fu. Mă așteptam la cine știe ce scheme de karate după ce am auzit că un fost purtător de cuvânt al Guvernului României e expert în arte marțiale. Vizionați imaginile de mai jos:

Din tot circul ăsta vă jur că mi-a plăcut foarte mult reacția prezentatoarei. Dar nici cu reacția ei nu cred că voi fi convins să urmăresc acel post tv.

Vizionând înregistrarea cred că lipsește momentul declanșării atacului furibund asupra podoabei capilare a senatorului USR celebru pentru faptul că știe să se distreze prin Vamă.

Puteți să spuneți ce vreți, mie îmi place de Goțiu ăsta. Ce pana mea, nu e și el om? Și ce dacă s-a distrat în Vamă? Toți suntem niște sfinți și trăim în niște chilii scobite în stânci iar el e un depravat. Mă scuzați dar mie într-un fel îmi pare rău că nu m-am distrat așa bine ca el prin Vamă când eram mai tânăr. Am fost prea ocupat să trăiesc civilizat în Irlanda unde trotoarul din Temple Bar devine regulat un pat al avocaților, doctorilor, profesorilor și poate chiar și al senatorilor. Dar, acolo este o vorbă: nobody gives a f**k.

Ce mă interesează pe mine viața privată a omului iar faptul că știe să se distreze e chiar lăudabil? Unii merg prin Brazilia el a mers în Vamă. Unii dorm cu capul în toaletă, el a dormit pe plajă. Ete scârț.

Am scris pe Facebook deunăzi când am auzit de incident și am să mă repet aici să rămână pentru posteritate. Posteritate care se termină când nu mai plătesc domeniul și hostingul.

Într-o zi vom învăța că violeța fizică nu-și are locul într-o societate normală. Dar nu trăim într-o societate normală nu-i așa? O vom face, ușor dar o vom face normală, asta sper eu.

Nu există justificare pentru un pumn, cum nu există justificare nici pentru viol, crimă sau furt.
Din păcate lecția care ne-a dat-o un fost purtător de cuvânt al guvernului e sumbră. Iar PSD-ul prin vocile mai multor politicieni par să încurajeze această formă de corecție ca răspuns la acuzații verbale. De altfel de ce ne miră când în societatea noastră încă se mai promovează valorile familiei tradiționale, valori care spun că bătaia e ruptă din rai sau că femeia trebuie să fie supusă.
Reîntorcându-mă la prima frază, mi se pare absurd că Poliția nu se sesisează în cazurile de violență atât de evidente și că încă se mai așteaptă plângeri în scris. Apoi, mi se pare absurd că în România un partid acceptă aceste practici în rândul membrilor săi. Oriunde în lumea asta dacă individul nu-și dădea demisia era demis în secunda 2.

Bineînțeles mulți s-au grăbit să-mi spună că Paladă a fost provocat cu injurii și jigniri. Ne învârtim în jurul cozii, violența nu are justificare și nu poți ascunde un copac cu o așchie.

 

Lasă un comentariu