Gândul dimineții – nu mai rezistăm

0
339

Ne-au rupt în două, ne-au tăiat avântul, ne-au discreditat că am spus că rezistăm și nu am rezistat.

Se pare că România cade sub ultimul atac al PSD-ului. Justiția este în corzi și din păcate cred că nu mai avem absolut nici o șansă. Președintele îndeamnă subtil la acțiuni civice negând că asta ar însemna ieșiri în stradă. PSD-ul ne-a făcut hipsteriști, soroiști, corporatiști doar pentru că vrem ca urmăriții penali să fie judecați cum trebuie. Ce nu pricep de ce un ministru, un parlamentar sau oricine altcineva are nevoie de imunitate? Sunt convins că dacă e nevinovat, acest lucru se va dovedi, dar nu poate să vină un mustăcios penal să spună că el deține adevărul suprem și oamenii lui sunt nevinovați fără a fi judecați.
Adevărul suprem nu-l deține nimeni, nici eu nici tu, dar de aia se fac anchete. Ce e așa greu să dovedești că ești nevinovat în fața legii? Dovedește! Invocând un atac al DNA-ului, ciuma roșie transformă România într-un stat unde nu mai ai nici o libertate, iar judecata e cea dată de partid. Sună cunoscut? Normal că da! Mustață se transformă în conducătorul mult iubit care va conduce țara cu o mână de fier.
Am fost pe lângă cu știrile în ultimele zile, dar auzi găselniță: nu mai ai voie să filmezi polițiștii când comit abuzuri. Ce vorbești domnule? Cică scade încrederea în organ. Păi nu așa ar trebui să crească încrederea în organ? Te-am filmat că ai comis un abuz, ești sancționat și atunci am încredere că șeful tău îmi vrea binele. Dar dacă nu am voie să te filmez singurul lucru pe care îl transmiți e că vrei să mușamalizezi abuzurile.
Deci să recapitulăm: ne transformăm într-un stat unde doar partidul de la putere deține adevărul și el este și justițiar, iar Poliția se transformă în Miliție.
Aș vrea să zic că #rezist dar am ajuns să fiu doar un hipster cu barbă care scrie pe net.

Lasă un comentariu