Nebunie și nesimțire

0
271

În încercarea disperată de a fi în centrul atenției am văzut nebuni care au scris aiurea la adresa oamenilor care ieri au vărsat o lacrimă pentru Rege și au scris împotriva Regelui prezentând o istorie distorsionată, totul într-un moment când ar fi trebuit să tacă.

Toți suntem regaliști care nu cunoaștem istoria în ochii lor bolnavi. Parcă sunteți Dragnea sau Iordache care ne repetă că nu citim amendamentele la Justiție dar suntem împotriva lor.

Nu e grav că sunteți nebuni, poate se tratează odată ce acceptați boala. Mai grav e că sunteți nebuni și comuniști, iar comunismul m-am convins că nu se poate trata.

Da, poate oamenii care au vărsat o lacrimă sunt triști că a murit, poate regretă că au putut face mai mult, poate regretă că au dormit, poate regretă că sunt și acum neputincioși, poate regretă că nu pot sau nu putem fi ca el: un model.
Nebunilor, un control psihic nu v-ar strica dacă ați rămas reci ieri și ați fost deranjați de cea mai mare înmormântare pe care ați văzut-o în viața voastră. Alta și alt român deplâns de atâția români nu o să mai vedeți niciodată.
Mi-am spus că sunt tare că am fost învățat să fiu tare, că am fost antrenat să-mi păstrez cumpătul în momente grele, ba chiar mi-am spus că sunt nesimțit.

Am început să îmbătrânesc și ieri slăbiciunea adusă de vârstă m-a făcut să vărs câteva lacrimi, exact atunci când mă uitam la tv…

Lasă un comentariu