Filmele de Groaza ale Revelionului

0
152
Loredana la Vocea României

Nu mai faceți mișto că Protv-ul dă tot timpul seria de filme “Singur Acasă” de sărbători, măcar nu sunt filme de groază.

Mai bine faceți mișto că același post ne dă de 20 de ani pe Loredana de Revelion, iar ușor filmul ăsta se transformă în film de groază. Cum spunea un “friend” Cetin, pare că în fiecare zi ea se transformă în Donatella Versace

Sursa Cetin.ro – Loredana o ia pe urmele Donatellei Versace

N-am nimic cu ea, cântă bine, dar Revelionul Protv-ului e deja un coșmar.

Asistăm în fiecare an la degradarea umană la cel mai înalt nivel și chiar nu pricep de ce face Protv-ul asta? De ce trebuie ea să fie în fiecare an, trecerea dintre ani? De ce mă forțați să schimb tv-ul la care nu mă uit oricum, pe un program pe care-l urăsc mult mai mult decât Protv-ul?
În fiecare an, cei care urmăresc Protv-ul trec pragul dintre ani cu Loredana. Sunt masochiști.
Urarea de “Un an mai bun” deja devine o parodie știind că-l începi tot cu Lore, Lore care e din ce în ce mai schingiuită și deformată de operațiile estetice. Tocmai ce văzusem filmul Bright pe Neflix și parcă ajungem acolo: orci care ajung vedete sau vedete care ajung orci.
Mă repet, Loredana cântă bine, dar a cam venit timpul să se retragă la radio pentru că am trecut deja de faza în care e o prezență nu tocmai plăcută la tv.

Lasă un comentariu