Despre mine

Update: iunie 2017 Irlandezu’zu s-a mutat în România!

Irlandezu‘ vine de la faptul că trăiesc în Irlanda de vreo 17 ani. Asta dacă e să caut o explicație logică, deși când m-am gândit la nume a fost ceva instantaneu și fără motiv. Personajul a venit ca o idee și o formă de protest în același timp. Trebuia să mă apuc să spun niște lucruri care mă deranjau, dar voiam să fie sub o formă mai amuzantă să nu dau motive proștilor să se răzvrătească împotriva mea. Ideia s-a înfiripat repede și în mai puțin de o zi am creat personajul.
Nu spun că sunt irlandez (deși am cetățenia irlandeză de câțiva ani), nu vreau să fiu înteles greșit, titulatura doar pentru a mă identifica mai mult ca locație.
Irlandezu’zu, de ce ZU.. așa mi-a venit fără motiv… Dar dacă vrei un motiv, atunci de la “Zurliu” sau orice altce cuvânt care începe cu Zu, tu decizi de la ce…

11270241_981237195243684_5842097549607480707_o

Numele iReal: Chris (astă e un alint de la un nume prea lung și greu de pronunțat pentru irlandezi) de a lu’ Danca

Ocupația: Mâzgălitor pe calculator, manager, într-o companie de tipărit unele și altele în Dublinia

Stare civilă: luat cu acte în regulă de o femeie super

Despre blog?

Păi e o idee, scriu despre orice, de cele mai multe ori despre ce mă deranjează, despre ce îmi place sau nu, despre evenimente din România așa cum le percep eu din afara României… deocamdată. Sunt printre acei mulți expatriați care visează să se întoarcă în România și sincer cred că momentul întoarcerii e aproape, atunci blogul o să se schimbe și poate și viziunile mele. Îmi place să mă consider un tehnocrat, iubesc tehnica și gageturile de aceea poate limbajul meu de exprimare e mai țeapăn dar cred că pe zi ce trece îl îmbunătățesc.
E posibil să găsești greșeli gramaticale, să nu zici că nu te-am avertizat, dar accept corectări, așa că dacă vezi ceva nelalocul lui, lasă-mă să știu.